Sveiki forumiečiai. Turiu tokį džiaugsmą kaip Laguna 2002 2,2 dci 110 kw ir taip pat kartu su šiuo džiaugsmu turiu problemą. Pamėginsiu išaiškinti kas yra ir sulaukti žinančių žmonių patarimų. Taigi kartais važiuojant variklyje pasigirsta keistas bildesys, panašus į šitą
https://www.youtube.com/watch?v=IXbsoZnPJIM TAČIAU man jis kol kas pasirido tik važiuojant. Stovint ant laisvų viskas ok, net ir stipriai keliant apsukas. Be to važiuojant keletą kartų pasitaikė taip, lyg strigtų variklis, t.y. važiuojant variklis lyg užstringa ir mašina visa pasijaučia lyg stipriai užstabdžius kelioms sekundėms, po to vėl ok viskas. Beje, gal būt tai susiję, vairo stiprintuvo siurbliukas varo skystį atgal, ši problema yra žinoma ir jau ruošiausi varyti į servisiuką keisti (arba restauruoti) siurbliuko. Aplink siurbliuką viskas stiprokai apsinešę skysčiu, taip pat ir pats vairo stiprintuvo dirželis. Bet dabar prisidėjo ir mano minėta problema.Tad gal visa tai kažkaip susiję? O gal čia jau pagrindiniam diržui pareina paskutinioji? Tokią išvadą darau tik dėl to, kad susidaro mano minėtas variklio strigimo įspūdis. Tačiau tikrai gali būti, kad klystu, nes ne specas esu:) Gal atsiras galinčių pagelbėti?