N3xt » Ant Vas 09, 2010 11:04 pm
As juos pazystu asmeniskai, kad ir ne koks centras ten o paprasti garaziokai bet dirba graziai kiek esu mates... ir kadangi pas ju daznai usuku matau kaip su kimtom klientu masinom elgias :]
Pvz man kaip is dezes buvo pabirus visa balvanke, palikau jiems su mintim jog dezei amen, nes isvis nebevaziavo nei kuriapavara, pirma mintis kuri sove man jog reduktorius sutrupejo.
Poto jie man paskambino ir sako, toi bus gatava masina gali pasiimt, sakau kas buvo? sako isnirus buvo ir tiek, nk rimto, geriau atvaziuok ir ivertinsim situacija ir atsivesk tepalo dezei nes tavasis nlb grazus yra, o jai nori supilsim ir tapati.
Atvaziavau, pasiziurejom jog dontraciai nenukentejo, surinko viska, supyle nuja mano atvesta tepaliuka prancuziska ir iki sios dienos vaziuoju :] Arba kaip liepiau panaikint tepalo rasojima is variklio, nes po nakties rasdavau pacioi pradzoi tepalo maza balute, surado jog salninkas kaltas, pasikvete mane ir sako, sitas tau leidzia bet va ziurek sitas irgi nelabai grazus, ir pirkdamas juos jai turi pinigu pasiimk dirza pagrindini tuopaciu ardimu pakeisim, veliau nereiks is naujo. paemiau nupirkau kokiu jiem reikejo salninku, dirzus ir t.t.... viska surinko sutvarke pakeite filrus, tepalus ir posiai dienai dziaugiuis :] nes zinau jog pakeista ir ramu.
Laguna x91 coupe