,o pries dariausi kitur diagnostika tai man del neteisingos diagnosttikos teko paguldit 600lt poto radau pas ka klipas ir iskart pasake kas ir kaip nes pries tai kiti sakidavo keiti droseline sklende ir viskas,o pasirodo buvo kompas katas ir perejas i avarini rezima ..oj buvo linksma galva skaudejo labai
 ,o pries dariausi kitur diagnostika tai man del neteisingos diagnosttikos teko paguldit 600lt poto radau pas ka klipas ir iskart pasake kas ir kaip nes pries tai kiti sakidavo keiti droseline sklende ir viskas,o pasirodo buvo kompas katas ir perejas i avarini rezima ..oj buvo linksma galva skaudejo labai  bet viska sutvarke tai laimingas esu db liko tik ratu davikliu klaida bet cia menkniekis
 bet viska sutvarke tai laimingas esu db liko tik ratu davikliu klaida bet cia menkniekis

Buvo problema kad kai mašina mažai pašilus ir jau įsimetę dujos, stabdant (būtent tuo momentu kai automatiškai įsimeta neutrali pavara) užgesdavo. Bet droselio sklendės pravalymas išsprendė šitą bėdą
 Buvo problema kad kai mašina mažai pašilus ir jau įsimetę dujos, stabdant (būtent tuo momentu kai automatiškai įsimeta neutrali pavara) užgesdavo. Bet droselio sklendės pravalymas išsprendė šitą bėdą 

Prasivalyk ir turėtų padėt
 Prasivalyk ir turėtų padėt 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių