Kreipiuosiu į jus pagalbos. Laguna važiavo visalaik gerai ir stabiliai. Tačiau vienu metu užklimpus pusnyje ir 'pakankinus' motoriuką kad išvažiuoti pasigirbo toks nei pokšt nei triokš (labai įdomus garsas kaip kažkas būtų prasisukęs per prievartą) Bet išvažiavus iš pusnies motoriukas dirbo kaip laikrodis bet pastačius namie iš ryto laukė manęs staigmena: Laguna nesiveda. Esant minusinei temperatūrai nėra nei mažiausios vilties kad užsives. Esant pliusinei temperatūrai užvesti įmanoma tik reikia kokias 20 min kankinti motoriuką. Bandant užvesti atsiranda šaudymai iš motoro pusės ir duslintuve. Duslintuvas dažniausiai šaudo jau atleidus starterį ir išjungus degimą.Tačiau nesiveda. Iš kokio 20-30 bandymo motoras užsiveda bet nepriima nei gazo nei apsukų. Leidus padirbti šiek tiek po truputį pradeda priimti gazą. Po kokių 10-15 min vienų metu 'pramuša' ir tada dirba tolygiai, į gazą reaguoja ir t.t. Visą likusią dienos dalį vedasi tvarkinga. Tačiau iš ryto vėl kartojasi istorija.
Žvakės ir žvaklaidžiai keisti. Oro filtras keistas. Jungtys pertikrintos. Kuro siurblys bake suveikinėja. IMMO atjungtas visai. Kibirkštis yra.
Bandyta tikrinti mietkės bet deja neradau niekur tikslių mietkių. paskirstymo veleno škyvo mietkę randu tačiau alkūnės deja ne.
Dar vienas turbūt svarbus pastebėjimas: Lagunoje sumontuota CNG dujos bet jos niekada neveikė ir turbūt neveiks

Susidaro vaizdas kad 'pabėgo' degimas. Tačiau negaliu niekur rasti kaip išstatyti fazes. Turiu minčių kad galbūt yra šiektiek prasisūkęs paskirstymo veleno škyvas.
Gal esate kas nors susidurę su tokia problema? Gal kas galite padėti su mietkėmis? nes neradu tokių kaip pas mane yra: pas mane diržas eina nuo paskirtymo veleno per itempėja tada tepalo pompą ir alkūninį.
Iš anksto dėkoju už atsakymo ir patarimus. gali būti kad neaiškiai paaiškinau problemą. Tai jei kas neaišku klauskite ir aš bandysiu tiksliau paaiškinti