Sveiki vyrai,
pasaka tai baigėsi pasiginčyjimu, pasikalbėjimu ir apgailestavimais policijos darbu. Susipažinau su tuo ką parašė "dj gerbiami pareigūnai", ir ten visko buvo daug, ir nerealu, ir netiesa. Na prigalvojo visokių nesąmonių ir viskas. vakarą kai pastabdė aiškiai ir gražiai švietė saulė, tačiau pareigūnams tą minutę lijo

taip pat kameros kurios sankryžoje veikti turi, tą dieną mįslingai sugedusios buvo, nors veikia ištisai, ir jas taiso tikrai greit. Kai užsiminiau apie tiek mano įrodymų neturėjimą tiek jų, tai atsakymas buvo paprastas: "na tu neturi įrodymų, o tarnybiniai 2 pranešimai yra įrodymai" tai čia jau juokiausi. pasakiau, kad ten išgalvojo viską ir prirašė vėjų, tai komisaras pasakė: "Tai tu man siūlai dabar patikėti tavimi, o ne policijos pareigūnais"?

Žodžiu kaip jau supratot, visiška nesamonė buvo, tai paaiškino kas sudaro lengvinamąsias aplinkybes ir teigė, kad į tą kategoriją aš neįeinu ir tiesiog "kritau" 150Lt į minusą tą dieną ir viskas tuo ir baigėsi. Taip, kad net ir dabar pro policijos pareigūnus važiuoju šaipydamasis ir su "pagyrų" žodžiais

Tai va kolegos, juokas per ašaras jei ne liūdna istorijos pabaiga

Čia gali būti pamąstymai ar šiaip kokie pasisakymai, tačiau Lietuvoje su pareigūnais be įrodymų nieko nepadarysi. Jeigu komisaras pasako: "Kitą kartą tu su kamera nufilmuok pareigūnų klaidą ar neteisėtus veiksmus ir tada turėsi įrodymus" tai aš tada atsiprašau
gero ir laimingo kelio kas skaitys