truko kantrybė ir nusipirkau naują stabiliko traukę, kadangi garažo negalėjau susiorganizuoti bei mano meistras savaitgaliais nedirba, tai į pirmą pasitaikiusį servisiuką nulėkiau. Bandė iš pradžių burti, kad atraminiai guoliai ir atraminė guma. Sakau atlaisvinam stabiliko traukę ir matysim. Atlaisvino ir to girždesio neliko, tik vos girdimas girgždesiukas nuo amortiko turbūt. Tai liepiau keist traukę stabiliko, nors tikino man, kad čia ne tame problema nes uždėjus ranką ant kitos pusės stabiliko šarnyro taip pat vibracija eina, nors aš skirtumą jaučiau, kai kairės pusės tikrai persiduoda vibracija ir strigimas sukiojant ratą bei pridėjus ranką ant šarnyro
Likau pakraupęs nuo darbų keitimo kultūros atsukant du varžtus p..st pokšt, nesigauna tai jau bulgarkę į rankas, spėjau stabdyti tik, stabždių skysčio žarnelės nuo laikiklių net nenusiėmęs, žiauru. Gal jie kitą ir gerai daro.... Dar 10% abejojau, kad tikrai traukės viršutinis šarnyras verkia, todėl ir nedaviau pjaut, bet ant galo vistiek sudrožė gumą su replėm. Žiauru... kol nuėmė seną traukę, tai galvojau numirs.

Pakeitė, tai iš karto supratau, kad tikrai čia problemą buvo. Geriausiai, kai pats keitiesi arba patikimas meistras tai daro. Kelias savaites pavažinėsiu ir informuosiu, ar 100% pasitvirtino mano atveju stabiliko traukės defektas.