Koki dar ora maziau ters? As isvis ant duju vazineju, tai galima sakyti tikrai ekologiskai

Tie 2 litrai, tai tie patys du litrai kaip ir visu, tersia tiek pat kaip ir visos masinos su 2ju litru varikliais tik be turbinu. O tokiu masinu dachuja su biskiu

Sakai persesiu i slabnesnia masina.... Kas cia per nesamone? Blin.... susitaupiau pinigu, nusipirkau masina kokios norejau, o dabar uzdejo mokesti kuri nori nenori, bet turi moket...! Cia rimtai... tai reiktu apmokestinti auto spalvas, tai tas pats velnias. As ir taip daugiau sumoku uz draudima. Kitas dalykas tas, kad kas dabar pirks is manes Renault Laguna, eilinia miesto masina, bet uz ja reikia moketi 900lt i metus t.y. 75lt abonenta uz tai, kad mano masina galingesne. Ir wtf.... blin apmokestinti naujasnes masinas? Visam pasaulyje skatinama, kad salies auto parkas tik naujetu, o cia daro atvirksciai!!!!! Bliamba kazkokia nesamone totali! Toks grynas minuso padarymas savininkams! Jei taip padarys, tai finansiskai mane taip nugres, kad oj.... Turejau tokia masina nezinant apie toki mokesti, dabar jei mokesti uzdes, tai neturesiu pasirinkimo kaip arba parduoti masina, arba moketi mokesti. Jei noresiu parduoti, masinos kaina zenkliai bus nukritusi ir parduoti man ja bus lb sunku (jau minusas del nuvertejusios masinos, o kiek tai bus, nezinia), jei mokesti mokesiu, tai kainuos jau zinot kiek.
Tas mokestis kazkaip turetu buti taikomas naujai uzregistruotiems automobiliams lietuvoje, o ne jau uzregistruotiems, nes cia nors imk ir duok i teisma uz toki.... kaip zvejys pasakysiu,"tinklo pastatymo metoda"..
Kitas dalykas tas, kad toks galingumas yra absurdas! Suprantu, kad kokie butu 200kw, tai buna tikrai prabangokos masinos, kaip, kad evo, imprezos wrx ir t.t. Bet kur tau jiems tokia logika? Juk jie tik maziau pinigu surinktu....
Zodziu.... Kiek mokesciu besumoketum, jie nukrenta kazkur i kisianes, i valdininku keliones, i algu padidinimus, i premiju skyrimus, i kancialeriniu islaidu padidinimus ir t.t. O vazinesim tuose paciuose keliose su duobem, guvensim su alkanais paciantais ir besisypsanciasi valdininkais....
Idomu kiek zmones temps ir kiek salis issilaikys, jei jau nori visiskai nugrezti ir subankrotinti pagrindinius salies remejus, t.y. ju gyventojus.