praita ziema man ir buvo bajeris su tais kaimynais..musu daugiabucio kiemas gana nedidelis,bet turim issigelbejima,didele aikste (senais laikais buvo ciuozykla liejama) tai, pries pora metu visi isigudrino statyti savo masinas toj aikstei,nes prie laiptiniu jau netilpdavo.nu suprantu vasarai,kaip vasara,statyk kur nori,vistiek lengvai isvaziuosi, o kaip ziema? tai va, ipusejus ziemai ir sniegui, is aiskstes man su saule budavo sunku isvaziuot per pusnis,vis dugnu pasikabindavo.tad dienos metu(specialiai,kad per langus kas matytu,kad kasama vieta) nukase tetis man vieta, viskas ok,kol neisvaziavau.tai taip atsitiko,kaip N3xt'ui,uzstate! nors dauguma namo gyventoju mate,kad visada buvo statoma mano laguna toje vietoje. ziauriai pasiutau,bet pagalvojau kad nakti nesibelsiu kaimynui i duris..palikau saule sedusia ant pilvo viduri aikstes. kita vakara tas pats pasikartojo! galvoju, dabar tai tikrai as ji pamokysiu,is galo privaziavau taip, kad butu sunku net zmogui pereiti tarp abieju masinu.Uzstatytas! geriausia tas,kad jis negalejo ir priekiu isvaziuot,nes priesais stovi apsvietimo stulpas ir buvo didziausia suversta sniego kruva

o is sonu kitos masinos pastatytos.zodziu,kaimynelio Avensis nei pirmyn,nei atgal

zinojau,kad jis ryte vaziuoja,o as specialiai niekur nevaziavau,nes norejau kad zmogus pasimokytu ir gerbtu kito darba.tik po gero pusdienio as ji isleidau:D po to karto,niekam nereikejo uzstatinet svetimu vietu