N3xt » Ket Bal 14, 2011 10:00 pm
Beja, faros numontuotos nuo naujesnes sesutes... kuria pamates sirdi uzspaude... laguna 2000 metu, sidabro spalvos gavo stipru smugi i sina jog net visas kebulas deformavosi ir antra puse issilankste...
Stovejau ir negalejau patiket tuo ka matau, ejau aplink ir neskaitant ilenkimu as maciau jog jos stovis iki to buvo lyg naujos... ranka perbraukiau aplink arkas ir slenkscius, visur grazi jokiu patrupejimu... tik va keista man paliko jog joje stovejo is paziuros lygiai tokspat variklis kaip ir mano... ant variklio bloko uzrasuta FDP, 8 voztuvu, tik tame reikalas jog dvilitre... nors ziurejau i ta varikli ir neradau skirtumo nuo savosios motoro... tik viena jog buvo automatas... arba pas mane kazkas netaip, arba joje... beto zmogus teige jog pirmas savininkas LT, tai kokiu besu 00 metu lagunoi toks variklis o ne dochas?
O kalbant apie faras... jai kam idomu: uz visa faru komplekta bagazines atidarimo migtuka ir centrinio varikliuka paplojau 180, Lt, kiek teko jeskot pilnu komplektu, manau pavyko nupirkt... Uz priekines mano galva perdaug praso todel nejemiau, po 130, Lt, nors atrode nuliovos, bet naujas kinietiskas nuperku po 100-110 lituku, o devetas originalias buvau rades ir po 70-80, Lt bet vis pakisdavo kasnors man koja joms isigyt.
Laguna x91 coupe