As ziema isvis patyliu, atrodo jog su bibbalu V8 vazineciau

nes srebia belenkiek, ko reikia noret saltis didelis, masina sildai daznai, vaziuoji saltu motoru, vakarais mieste aikstelese net negesini masinos... tas 10 ir net didesnis rodiklis man va pvz dabar stovi, o vasarom pamenu maziau 10 mieste nesusuksi... :]
Man daug kas minejo jog perdaug, tad pabandysiu eksperimenta, esu uzsakes dalis lagunai, ir i ju sararasa itrukiau naujas zvakes, oro filtrus, poto valysiu LEV vostuva. Ties pskius zvakes net nezinau kokio senumo pas mane, filtras taspats... o LEV vostuvas kazi ar kada isvis valytas gyvenime

Faktas tame jog prie variklio as minimaliai lendu, nebent tepalus pasikeist reikia... :] Na tik dabar nusimato rimtas darbas su ja, kapitalinis perrinkimas, nes po 75'000 rydos padarytos pas mane visdel jau is pagarbos automobiliui darysiu jam kapitalini... pradedant stabdziu sistemos naujinimu visapusisku, baigiant pakaba, varikliu ir kebulu... Atsistos nemazai, bet kas kas bet sitas egzempliorius to uzsitarnavo nes laiko isties puikiai :] Ant pirstu galiu suskaiciuot jai nutikusias bedas.
1. Senai senai... po "dakaro ralio" isniro granata is dezes, tad teko temt namo...
2. Keiciau uzdegimo rite, nes nusprogo viena is dvieju esanciu... malonumas atsistojo 27, Lt - 20 uz dali ir 7 uz siunta

3. Pafyliavo ABS, bet kiekviena ziema pakako fyskes issivalyt...
Bedu sarasas per du metus baigtas... atvaziuota 75'000 km, lagunai skiriu labai gera ivertinima todel nusprendziau i ja investuot ir toliau nes kolkas ji mane tenkina :]