As sakau jog kaitrine lempute i betkuria vieta gale gabarituos istacius ledinis papildomas stopas uzgesta.
Bet man tai nemaiso jog jis veikia lyg gabaritas :] Visai man patinka jog blankiau sviecia vaziuojant ir stabdi nuspaudus pariskeja :]
Po savaitgalio eksperimentu vaizdas toks:
Kaip ir minejau sudeti buvo i galinius gabaritus ledines lemputes. Amercan stailas jau kuri laika vel ijungtas :]
Susiaurinti gabaritai...

O taip atrodo galine eiga su led lemputem

Del siaurinimo: kur posukis ir galine eiga yra tik isvirsaus uzleista, lyg antakis :]
Kur gabaritai stovi, ten is virsaus ir apacios, palikta tik centrine dalis kur skaidriausias spindulys.
Siaurinimui panaudovau vel baldine plevele, kuri plastmases pavirsiu imituot, pavyko dailiai lygiai ja uzkaitinti nesimato jog kokia izoliacija uzklijuota, neisiskiria, vientisa ir lygu.
dabar is galo labai pikta diena :] Net gan perpikta man

manau reiks siektiek patamsint jog raudona tiek neisrysketu juodam fone :] jog diena atrodytu jog visos faros daugmaz juodos.
Sviecia aiskiai ir grazia sodria raudona spalva (naudoti raudoni diodai), labai graziai reguoja i stabdzio paspaudima ir atleidima, lyg naujame auto, momentiskai paryskeja ir priblankeja, nesimato jokiu sviesos perejimu kaip buna su kaitrinem lemputem :] Gale betruksta posukiuose LED sudet, ir numeriu apsvietime kur jau esu numates kokias lemputes desiuos jog jie ryskiai matytusi :]
Galine eiga cia ne melina tik gal nuotraukoi taip atrodo, manau visi yra mate kaip balstas diodas sviecia :]
Kolkas eksperimentas toks, negalutinis varijantas... dar minties neatsisakiau skaidriu ph2 faru gale, tad ir zaidziu su farom db :]
siaip vaizdas grazus lempu db, man ir aplinkiniams kurie mate patiko toks ju princypas :]