Nesu aš Lagunos fanas, man tai paprasciausia transporto priemonė atostogų metu. Todėl neturiu jokio tikslo nei girti lagunos, nei peikti, o tik pateikiu mano asmeninę patirtį.
Variklis - 2,0, benzinas, automatinė pavarų dėžė. Važinėjau su ja mėnesį laiko, vasarą, kondicionierius beveik visada įjungtas. Kuro sąnaudos: mieste apie 8, užmiestyje 6,5. Kuro sąnaudų matavimas: pilamas pilnas bakas, pravažiuojama kol bakas apytuštis lieka, ir vėl pripilamas pilnas bakas.
Užmiestyje važiavimas greitkeliu Klaipėda - Vilnius, greitis apie 100. Mieste važinėju ramiai, nesportuodamas.
Šiaip automobilis tikrai gana komfortiškas, minkšta pakaba, salonas tylus ir erdvus, mūsų 4 asmenų šeimai vietos į valias. Nustebino erdvi bagažinė. Didelės traukos nesitikėjau ir neieškojau, be to automobiliu važinėjo ir žmona.
Už 1998 m 143 000 km prabėgusią Laguną mokėjau LTL 3500, ūžė priekinis guolis, tai galutinai išėjo LTL 4000. (guolis, darbas, plius kelios smulkmenos kaip nauji kilimeliai, salono valymas, valytuvai, etc.). Būtina sąlyga buvo automatas, nes žmona įpratusi prie automato ir vien mintis apie mechaninę dėžę jai sukelia paniką

.