Na kad jau atsiliepiam tai atsiliepam...

Taigi..vairuoju 2002m. Laguna II 1,9 dci 88kw authentique.Automobilis pirktas daužtas tad kaina atitinkama.Taigi komplektacija pati paprasčiausia:
Vairo stiprintuvas
2x el. langai
kondicionierius
8x airbag (realiai 7)
ESP,ABS
tonuoti langai
padangų slėgio kontrolės sistema
hifi audio(tikrai taip neskamba)
ir t.t..
Taigi kaip sakiau auto pirktas daužtas tad taisymo buvo nemažai...PIrma sutvarkyta išorė..Keistas žibintas,sparnas,kapotas,priekinis bamperis,variklio grotelės,keleivio pusėjė perrinkta važiuoklė,keistos dvejos durelės.Niekas nedažyta,nes dalys nuimtos nuo tokios pat spalvos angliškos v6

Taigi nuo šio surinkimo mašiną vairuoju apie 1,5m ir per tą laiką jai keista pagrindinis stabdžių cilindras,visi diržai,keleivio pusės lango pakelėjas,variklio pagalvė,galiniai sailentblokai... ir žinoma eksploaticiniai dalykai(tepalas,kaladėlės ir pan).
Šiaip automobilis yra gana patikimas nepaisant įvairių elektronikos "pokštų"..Na bet elektronikos atžvilgiu laguna yra gana sudėtingas auto ir dar prancūzas tad nėra ko norėt...Variklis kolkas jokių rimtų gedimų neturi nors važinėju tikrai nemažai...Kuro suvartojimas neblogas..mieste apie 7l/100km,užmiestyje apie 6..Maximaliu greičiu 11-12l/100km

Čia kaip sakoma kaip važiuosi tiek turėsi..Asmeniškai man maniškė laguna nepatinka dėl itin didelio turbo lag'o ir dinamikos stokos...o šiaip automobilis patogus,bagažinė talpi kas ne kartą išbandyta,garso izoliacija nebloga,stabiliai laikosi ant kelio...mano nuomone tokia ne miesto mašina

Tai mano požiūris...plius gal ką praleidau..neteiskit labai