Krito ir man nelaiminga korta. Isigijau Renault Laguna 2.
Bet apie viska nuo pradziu

Kadangi pats gyvenu ne Marijos Zemeje, o pakvepuot gimtines oru tenka ne taip jau daznai, todel gryzusiam namo uz akiu uzkliuna tai, kas tulam tautieciui,kasdien beperkanciam Maximoje, buna ir nekrenta i aki.
Lipdukas ant renault lagunos, su nuoroda i Jusu kluba, buvo tai , kas priverte nusisypsot

Per gvenima esu ne mazai masinu suvazinejes, nemazai prikeles antram gyvenimui, siuo metu , masinos pakrapstymas yra hobis, kuris dar ir salsesne duonos rieke ant stalo pakloja.
Zodziu maniske Renaul Laguna tai finansinio pagerejimo projektas. Automobilis su variklio defetu ir blogiausia komplektacija bei 1.6 matoriuku. pirkimo Kainos , nuvaziuotu kilometru ir dizaino bei pardavimo kainos santykis.
Papasakosiu ka as pamaciau ziuredamas, i gan aptaku formu ir naujovisko dizaino pransuziska sedevra.Galiu pasakyt, kad nesu nusistates pries joki gamintoja.siuo metu turiu keleta skirtingu automobiliu, kuriuos naudoju tik kaip obi-malonuma ir nesiruosiu parduot...
taigi kaip minejau renault pakerejo savo naujos kartos dizainu (kuris aisku neturi jokios isliekamosios vertes, betsiai dienai yra labai modernus, ir tinka prie susiklosciusiu visuomenes standartu.), skaidriomis priekinemis faromis .
Kebule nematyti jokiu rudziu. isziurinejom , kiaurai isilgai.korozijos demonas neuzpuoles.nors skardytes liaunos ir plonos...priekiniai sparnai plastmasinai. tai, mano nuomone irgi pliusas.nesupus.
Salone, berods 8 airbag, 4 el langai (is kuriu vekia tik du ir tai jau pries pabaiga. kertasi), kondicionierius(patikrinau, freono yra).
Na o dabar apie tai, kas nepatiko.
Medziagu kokybe. manau netgi kinietiskas telefono dangtelis yra padarytas is rimtesnes plastmases, nei renault interjeras.....
vairuotojo sedyne plysta, ir plysta ne del susidevejimo, bet del nekokybisku medziagu.Atsakingai pareiskiu, kad masinos rida yra tik 95.000km. paneles viduryje, imontuotas displejus itvirtintas tik sponkiu pagalba. jokio varztelio. ne progresas, o regresas. sedyniu sildymo mygtukai kertasi, nes panaudota pigiausia plastmase. langu pakeleju mygtuku plastmase nusitrynusi. nusitrynusi ne nuo per didelio spaudymo, o del nekoybisku dazu, kurie buvo skirti jai pauposti...
su kuo as lyginu sia auto. mercedes,bmw, audi , toyota, peugeot,lancia, alfa romeo...aisku apie kiekviena masina galeciau prirasyt ir daug pliusu ir minusu...bet kalbam apie renault
einam toliau.
variklio defektas. ardysiu savaitgali. nutrukes generatoriaus dirzelis, ir po savimi, isitrauke pagrindinis dirzas. tikiuosi rast uzlenktus voztuvus, arba net sumaltus voztuvu lizdus, gal net sugadintas gilzes.
Demesio: Variklio veleneliai verziasi kartu su variklio dangteliu

Voztuvai yra niekingai ploni.juokingai mazo diametro. Mietkiu sustatymui naudojamas spec rinkinys, be kurio gali but labai daug bedu. alkuninis velenas turi splintaviete, bet jos neturi skyvas, neturi anei konuso, iverziamas tik varzto pagalba.
visi sie dalykai daro varikli trapu ir lengvai pazeidziama, bei komplikoja remonta namu salygomis. Tarp kitko, tai jau 3 renault, sutiktas mano karjeroje, kuris sugebejo isitraukt generatoriaus dirza po paskirstymo dirzu...
Savitgali lupsiu galva, galesiu atsiust linksmu foto

sutvarkysiu, pavazinesiu, parasysiu reziume. o siai dienai prasu, nesupykit, uz mano pareiksta nuomone, tai yra mano asmenine nuomone, kuria pasilieu sau, bet visada linkes ja pataisyt i geraja puse...