As neturiu jokiu kompleksu vairuotoju lytims, net nebekreipiu demesio i tai kas sedi uz vairo... Pvz mano kuma, kad ir neseniai vairuoja palyginus, bet pjausto su sorento ir zinot visai saugiai jauciuos vaziuodamas su ja, o vairavimo stilius pakankamai agresivokas kaip ir priklauso dzipui
Poto turiu kumino zmona (mano kuminai is skirtingu seimu), nu ten tai sioferis :]]] unreal... jus pamatytumet didmesciuos kaip ji leidzia... be jokiu kompleksu, uztinkrintai ir tuopaciu saugiai, reakcija betkokia, ypac zieduose man patinka su ja vaziuot
nuo inercijos prie duru prilipes esi
jau ji eismo nestabdo... ir sitiek metu laidzia diena is dienos ir jokiu esmo ivikiu :]]] tik pamenu kazkada vaikysteje bande su 79 metu granada isvaziuodama is kiemo fura nustumt
Seni ciesasi... tada tik ka teises turejo... neveltui taip ismoko vaziuot :]]] Pirmoji masina laineris granada, antroji silke, poto persedo i pezuka 309 ar koks ten jis... sako su situo betkur pratilpt galima
dabar vazineja su carina ir nemato jokiu bedu jai dar masina galetu but ir didesne
Pvz mano sirdies drauge... nezinau vaziuodamas su ja jauciuos saugus, tikrai gera vairuotoja, yra pakankamai atsargi, bet geram kelyje greiti megsta :] bet su saiku... beto nieko nebijo... pamenu i cepa soko ir leke nors visa gyvenima su dyzeliais vazinejo, pakaukino biski, patrukciojom, porakart uzgesom ir toliau vaziavom kaip seni sioferiai :] Arba pamenu kada cepui senais cesais isleke granata is dezes, as girtas buvau ir iskvieciau drauga jog i Telsius partemtu nes buvom isvyke... trosas net 2 metru ilgio buvo
drauge gyvenime nei tempe nei sedejo tempamoi masinoi, bet pasakiau sesk ir sedo, ir ka... saugiai pargabenom cepa i kiema ir priekaistu neturiu jai, tik pripazinsiu sedejau salia uz rankinio nusitveres
zinot baisu ir paciam net matyt jog nuo kitos masinos skiria mus tik 2 metrai
o dar draugas beprotis, vaziuoja lyg netemtu nieko