Sveiki,
Iskilo man klausymas... anksciau jau kazkokiu dvejoniu kilo, bet dabar esu isvis pasimetes del savojo variklio kodo.
Esme tokia:
Manasis variklis atrodo sitaip (nufotografavau)
Atrodo nieko keisto, bet ant jo matau sitokia zyma:
Visada nekreipiau demesi, nes galvojau jog cia kazkas kitko bet ne variklio kodas, iki tos dienos kada nuvaziavau is sitos lagunos paimt galiniu faru...
http://www.autogidas.lt/skelbimai/renau ... 03582.htmlPakeliau kapota jos is sportinio intereso ir ka as isvydau.... tapatiko koda kaip ir ant manosios, bet ten jau 2.0L skaitosi... beto 00 metu, nors variklis taspats 8 vostuvu...
Galiausiai viskas idomu paliko kada nuvaziavau i servisa pas pazystamu kur kaiptik kele lagunai galva, ten buvo 1.8L mono, toje pacioje vietoje pamaciau F3P uzrasa... va tuomet ir klausymas ir iskilo, kas cia do nesamones darosi???
Jau nuo senu dienu man daug kas pasake jog manoji begejasi trasoje pergerai kaip 1.8 variklis, aplamai juos visi vadina dusvelkiais kur vos ne vos savo kevala velka, o as nepastebejau jog ji vos krutetu, priesingai... nesudaro bedu masina aplenkiant, reik paspaudi ir ziurek spydas pasoko... na tuomet vieni viska suverte variklio buklei, ala dar pas mane jis gyvas yra, uverte viska pilnam ipurskimui...
Pas mane tech pase raso: 1.8L / 66 kw, kiek teko tokiu ciupinet vaziavimas tikrai su manaja smagesnis...
Ka reiskia sitie zimejimai variklio?? sakyciau jog variklio koda, bet kiek pergooglinau ner atrodo tokio kodo lagunoi kaip FDP, arba pradeda mest man ph2 modelius...