[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
www.lagunaclub.lt • Temos rodymas - Oro temperaturos rodiklis

Oro temperaturos rodiklis

Re: Oro temperaturos rodiklis

Standartinė valduhs » Sek Lap 13, 2011 7:48 am

pas mane ta pati beda buvo.pats daviklis stovi desiniame veidrodelyje.spalvota plastmase nusiima nesunkiai.reikia iki galo suversti veidrodeli,tada po stiklu matosi 2 laikikliukai-juos nuspaudus atsiranda laisvumas,kiti du jau lengviau nusikabina.daryt reikia atsargiai-nes luzta greit.rekomenduoju nusiimti veidrodi ir parsinest i silta patalpa.nuemus spalvota -lengvai nusiima ir stiklas,laiko keli fiksatoriai,tereikia paeiliui bent 3 atkabint.tada nusiima ir priekine juoda dalis.toliau ardaisi laiduku pyne,susirandi kur ateina temperaturinio daviklio laidai,problemike istraukt is lizdu,ju nepazeidus,bet atsargiai pavyksta.o tada dedam kita davikli ir viskas atvirkscia eile.darbas reikalauja kruopstumo...bet po to buna smagu-vel veikia :lol:ir laipsnius manau rodo tiksliai-jokiu paklaidu...o tai ypac pravercia tada,kai temperatura buna tarp +-r -
Vartotojo avataras
valduhs  
Dalyvis

Automobilis:
Vardas:
Padėkojo: 0
Gavo padėkų: 0

Re: Oro temperaturos rodiklis

Standartinė Gin » Pen Lap 18, 2011 9:26 pm

Sveiki,
Esu naujokas, nes neperseniausiai nusipirkau ir as lagunele. Ir va, turiu problemele su davikliu, tik pas mane kitaip nei buvo kalbeta. Pas mane is vis nerodo temperaturos ten prie laikrodzio, retsykiais atsiranda, kai durys uzsirakina ir tada dingsta. Kas galetu buti tokiu atveju? Gal kur nors trumpina, ar dar kas...
Vartotojo avataras
Gin  
Pirmyn!

Vardas:
Padėkojo: 0
Gavo padėkų: 0

Ankstesnis

Grįžti į Elektra

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių