„Kazlų Rūdoje“ – sniego purslai iš po ratų

Renginiai 2014

„Kazlų Rūdoje“ – sniego purslai iš po ratų

Standartinė Visvaldas » Ant Gru 10, 2013 11:40 am

Atšalus orui ir iškritus sniegui, ne visi jaučiasi sušalę ir liūdni dėlžiemos pokštų. Pusnys, slidokas kelias ir automobilio kombinacija daugeliuireiškia ne kančias, važiuojant miestų nevalytomis gatvėmis, o smagius trasųposūkius ir galimybę ne tik gerai praleisti laiką, bet ir pasimokytiekstremalaus vairavimo subtilybių.

Tokią progą suteikia ir M.Šalčiaus sporto klubas Kazlų Rūdos aerodrome. Jaušį šeštadienį adrenalino, sniego ir automobilių fanatikus pasitinka antrasis oficialausgreituminio slalomo čempionato etapas. Panašu, kad sniego išsiilgę galu varomųautomobilių vairuotojai šturmuos Kazlų Rūdos trasą: būtent jie labiausiai irpasiilgsta sniego purslų, sprūstančių iš po ratų.

Pirmojo etapo metu gausaus dalyvių skaičiaus nesumažino ir nuotaikosnesugadino niekaip nenustojęs lyti lietus. Šį kartą saugioje Kazlų Rūdostrasoje savo technikos sugebėjimus dalyviai galės išbandyti ir ant sniego. Smagiampasivažinėjimui puikiai pritaikytos trasos ilgis – 5 kilometrai, be duobių irmedžių arti trasos: būtent tai, ko gali reikti kiekvienam vairuotojui,norinčiam patikrinti savo įgūdžius ir išbandyti techniką.

Š.M. gruodžio 7 d. (šeštadienį) nuo 12 iki 16 val., Kazlų Rūdos aerodrome, vyks greituminio slalomo treniruotė 5 km ilgio trasoje. Kviečiame dalyvauti ! Kaina - 50lt.

Jau prasidėjo dalyvių registracija į greituminio slalomo varžybas, kurios vyks gruodžio 14 dieną, Kazlų Rūdos aerodrome.

Automobiliaiskirstomi į klases:


FWD – priekiniaisratais varomi automobiliai;
RWD – galiniais rataisvaromi automobiliai;
4WD – keturiais rataisvaromi automobiliai.
Moterų – (bet koksautomobilis ir nemažiau 5 dalyvės).

Kiekvienam dalyviui bus skiriama: vienassusipažinimo su trasa važiavimas, trys treniruočių važiavimai ir trys įskaitiniai važiavimai.

Startinis įnašas užsiregistravusiki gruodžio 12 d. 17 val. - 50 Lt. Registruojantis varžybų vietoje – 70 Lt.

Registracija vyks nuo 10val. Lenktynių pradžia - 11 val.

Paimta iš: http://mano.automanas.lt/s/1222

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Visvaldas  
Moderatorius
 
Pranešimai: 1979
Miestas: Kaunas
Automobilis: Citroen C5 X7
Vardas: Visvaldas
Padėkojo: 3
Gavo padėkų: 35

Grįžti į Renginiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių

cron