Na taip, sulaukiau prašytų atsiliepimų

:D:D
Vienai pusei - chebra, priimkit kritiką paprastai, dalis tiesos tikiu, kad yra, kita dalis gal ir nepasitenkinimas žemesne vieta. Visada sunku kažką padaryti pačiam, paskui dar reikia išklausyti nuomones (kaip taisyklė - negatyvias, nes pozityvių niekas gi ir nesako)...
Kitai pusei - tikiu, kad klaidų nebuvo tiek daug, tiesiog gal pernelyg aštriai jos akcentuojamos.
Dabar perskaičiau visą temą, tai atrodo kaip šunų pjautynės. Kaip kitiems dalyviams, forumo lankytojams žiūrisi viskas? Galima visas pastabas pasakyti ir nebūtinai viešai. Na, čia tik mano nuomonė.
Dėkui ernestu ir neokaroliui už suorganizuotą renginį ir pagamintus prizus. Dėl diplomų, neverta sukti galvos. Jei ką, kitam kartui, galit kreiptis į mane, "praversiu piniginę", kaip čia kažkas išsireiškė, ir padarysiu diplomus (turiu šabloną).
Pažiūrėkit visi Menulio įdėtą filmuką
P.S. Fotkes visas man permeskit (skaipas matomas paraše), aš sudėsiu į klubo galeriją ir į vedaknygę kelias galėsime įmesti.P.P.S. Pasipjaukit, paskui visas reitenas ištrinsiu, nėr čia ko gadinti įvaizdį nedraugiškais santykiais.