, gi cia lagunu susirinkimas

svarbu prijausti laguna club. ar laguna auto. o jei dėl vienų ar kitų priežasčių ta mašina nevažiuoja ar jos nėra, tai ne bėda susibėgimui manau, galiu šįvakar aš ir su mersu atlėkt, ne su laguna, nu gal nebus kad nepriims?
 svarbu prijausti laguna club. ar laguna auto. o jei dėl vienų ar kitų priežasčių ta mašina nevažiuoja ar jos nėra, tai ne bėda susibėgimui manau, galiu šįvakar aš ir su mersu atlėkt, ne su laguna, nu gal nebus kad nepriims? 

svarbu kad atvaziuoji, ir kad chebra zino kad tu ta laguna turi
 svarbu kad atvaziuoji, ir kad chebra zino kad tu ta laguna turi  nu o jeigu jau ten negali su ja atriedeti nes jinai pakelta ant plytu, nu susitwarkysi ir atwaziuosi
 nu o jeigu jau ten negali su ja atriedeti nes jinai pakelta ant plytu, nu susitwarkysi ir atwaziuosi  beda surado matai zmones
 beda surado matai zmones 

dabar iekau nuo 2001m. lagunos
 dabar iekau nuo 2001m. lagunos  ))
))  

a taip kaip dabar čia buvo?
 a taip kaip dabar čia buvo?  nu nu ir užkiek, o kokiam gerajam Lietuvos Respublikos piliečiui ją pardavei?
 nu nu ir užkiek, o kokiam gerajam Lietuvos Respublikos piliečiui ją pardavei?  nu tai kaip dabar be mašinos ?
 nu tai kaip dabar be mašinos ? 

) nu kokia savaite busiu tikrai be masinos. buciau send nusipirkesw gera varijanta bet atsirado greitesiu kurie nupirko man is panoses
) nu kokia savaite busiu tikrai be masinos. buciau send nusipirkesw gera varijanta bet atsirado greitesiu kurie nupirko man is panoses  (((
(((

nu bet Peugeot ne mano kisenei
 nu bet Peugeot ne mano kisenei  )
)  nes cia klp tai jas perka ziauriai tai nera net pasirinkimo:) ryte ideda skelbima vakare jau parduota
  nes cia klp tai jas perka ziauriai tai nera net pasirinkimo:) ryte ideda skelbima vakare jau parduota   neina net normaliai apsiziureti . cia jei radai gera modeli tai turi iskarto imti nes jei neimsi uz valandos bus parduotas
 neina net normaliai apsiziureti . cia jei radai gera modeli tai turi iskarto imti nes jei neimsi uz valandos bus parduotas 

o šeip tai jau manau tikrai ne vienam kilęs yra klausimas, kaip čia yra kad Laguna Klaipėdoj ant kiekvieno kampo, o žmonių klube negausėja
 o šeip tai jau manau tikrai ne vienam kilęs yra klausimas, kaip čia yra kad Laguna Klaipėdoj ant kiekvieno kampo, o žmonių klube negausėja  na bet tai jau aptarta manau kad buvo, tad nėra ko ir kalbėt apie tai.
 na bet tai jau aptarta manau kad buvo, tad nėra ko ir kalbėt apie tai.  

čia pas mus tokia politika
 čia pas mus tokia politika  Šeip ant dienų jau turėtų būti organizuojamas kažkoks tai meet'as kiek girdėjau. Tai man atrodo galima drasiai teigti, kad jau ketvirtadienį ir tiksimės.
 Šeip ant dienų jau turėtų būti organizuojamas kažkoks tai meet'as kiek girdėjau. Tai man atrodo galima drasiai teigti, kad jau ketvirtadienį ir tiksimės.  Žinoma tie kas galės
 Žinoma tie kas galės 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių