pabudo kaip meškos - lagunos po žiemos

tad galesiu vel ir meetuose dalyvauti. Pastaraisiais menesiais buvau labai uzimtas, tad ir forumas, ir meetai buvo pamirstas reikalas. Tad jei organizuosit koki meetuka, jei tik nesikirs su darbu, butinai uzsuksiu, nes kaip matau labai daug nauju lagunistu.
  tad galesiu vel ir meetuose dalyvauti. Pastaraisiais menesiais buvau labai uzimtas, tad ir forumas, ir meetai buvo pamirstas reikalas. Tad jei organizuosit koki meetuka, jei tik nesikirs su darbu, butinai uzsuksiu, nes kaip matau labai daug nauju lagunistu. 

nespėk sugrįžti po dienos į forumą, o čia jau ir vienas ir kitas, ir dar trečias
 nespėk sugrįžti po dienos į forumą, o čia jau ir vienas ir kitas, ir dar trečias   savo atkelęs iš žiemos miego prasineša
  savo atkelęs iš žiemos miego prasineša  Aš taip galvoju, ir man taip kvepia nemenka Klaipėdiečių
 Aš taip galvoju, ir man taip kvepia nemenka Klaipėdiečių   pagausėjimu.. Bus meet'as tai man atrodo kad į Arsenalo aikštelę nebetilpsim
  pagausėjimu.. Bus meet'as tai man atrodo kad į Arsenalo aikštelę nebetilpsim  ar nereiks tik Martynui skambint, ir sakyt kad reikia platesnės
 ar nereiks tik Martynui skambint, ir sakyt kad reikia platesnės   meet'ų vietos ieškotis, mažu nebetelpa
  meet'ų vietos ieškotis, mažu nebetelpa   
   DDDDD Na bet vistiek, malonu kad nepamiršot per žiemą
DDDDD Na bet vistiek, malonu kad nepamiršot per žiemą   ir jai praėjus stojot atgal į savo vietas, ir dalyvaujat bei "gerais norais" reiškiatės
  ir jai praėjus stojot atgal į savo vietas, ir dalyvaujat bei "gerais norais" reiškiatės   

Tikrai idomu kiek jau čia mūsų bus dabar
  Tikrai idomu kiek jau čia mūsų bus dabar  kokią pirmą dešimtį gal pasieksim
 kokią pirmą dešimtį gal pasieksim   

dabar kilminga grakšti ir pasidabinusi pavasario sulaukusi
  dabar kilminga grakšti ir pasidabinusi pavasario sulaukusi  

reikia man sita reikala pafinansuoti kaip nors ir i plovykla nulekti
 reikia man sita reikala pafinansuoti kaip nors ir i plovykla nulekti 

tad sekanti meeta kas aktyviai davivauja gausite lipdukus
  tad sekanti meeta kas aktyviai davivauja gausite lipdukus   

arba jei netycia netoli busite
  arba jei netycia netoli busite  

Tai visgi, " Aurimai, kas bauda mokes?"
 Tai visgi, " Aurimai, kas bauda mokes?"  :D:D:D
:D:D:D   

bet tuo paciu suderejau su direktoriumi servisiuko del nuolaidu laguna club. Jie ten remontina vaziuokle, komp. diagnostika daro, gerai ir papigiaju dusliarkas tvarko, elektra uzsiema, signalkem, padangas montuoja.
  bet tuo paciu suderejau su direktoriumi servisiuko del nuolaidu laguna club. Jie ten remontina vaziuokle, komp. diagnostika daro, gerai ir papigiaju dusliarkas tvarko, elektra uzsiema, signalkem, padangas montuoja.

man keliom detalem 20 proc. nuolaida padare ir pan...
 man keliom detalem 20 proc. nuolaida padare ir pan...   vietoje zodziu derinates
  vietoje zodziu derinates  liezuvi turit. Tik tiek kad sutiko zmogus del nuolaidu davimo apskritai.
 liezuvi turit. Tik tiek kad sutiko zmogus del nuolaidu davimo apskritai.  

meet'a  apie 18h? Po darbo buciau kaip ir laisvesnis siek tiek, tad gal kas atsirastu norintis. Zinoma gal ir neilgam, bet matau ir nauju yra, tad butu idomu susipazinti su naujais veidais.
 meet'a  apie 18h? Po darbo buciau kaip ir laisvesnis siek tiek, tad gal kas atsirastu norintis. Zinoma gal ir neilgam, bet matau ir nauju yra, tad butu idomu susipazinti su naujais veidais.

nera bedu
 nera bedu 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių