Aš , jei jaunus naujokus priims ryt , turėčia utrumpam sudalyvaut
 Aš , jei jaunus naujokus priims ryt , turėčia utrumpam sudalyvaut 

nustojo panele barsketi, dar keletas garsu dingo, bet keletas ir liko. uzgesinant barska ismetimas, neprisuktas mini traversiukas, kuris prilaiko begiu perjungimo troselius ir panasiai. bandysiu viska dasibaigt, kad butu tylu kaip baznycioj
 nustojo panele barsketi, dar keletas garsu dingo, bet keletas ir liko. uzgesinant barska ismetimas, neprisuktas mini traversiukas, kuris prilaiko begiu perjungimo troselius ir panasiai. bandysiu viska dasibaigt, kad butu tylu kaip baznycioj  o i meeta gal ir nieko butu uzsukt, pasiklausyt kaip kitu dci'yyynai dirba
 o i meeta gal ir nieko butu uzsukt, pasiklausyt kaip kitu dci'yyynai dirba 

Tiesa guma Kauno inter cars kainavo 58 lt ..
 Tiesa guma Kauno inter cars kainavo 58 lt ..

. o ta guma pasmane laisvoka irgi buvo, tai as padariau tokius guminius ziedelius ir pakisau bet tas garsas man nedingo. o uzsivedant nebildejo niekad dar pakolkas. Atrodo viskas tvarkoje, lyg ir sveikos, kaminas nesiliecia. kame saknys
 . o ta guma pasmane laisvoka irgi buvo, tai as padariau tokius guminius ziedelius ir pakisau bet tas garsas man nedingo. o uzsivedant nebildejo niekad dar pakolkas. Atrodo viskas tvarkoje, lyg ir sveikos, kaminas nesiliecia. kame saknys  

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių