esu susidures su sitom visom jusu isvardintom bedom 
 1 jei  nesuka starterio  tai prie starterio yra mazas laidelis,buna jis apsioksiduoja ir  tai  suka tai nesuka, uzvaziuoji ant duobes jei nera variklio apsaugos tai lengvai numasit ta laideli  su svitriniu popieriu pravaliti kontaktus ir uzmauti atgal galima po to  sutepti su hermetiku arba kietu tepalu jad neisigertu vandens i ta sujungima
2  jei masina neuzsiveda ,gali buti apsikosidavusi (babinos fiske)  junktis kuri i ja eina istraukus matosi  zali miltelai oksidavimosi rezultatas  reikia isvalyti kad matytusi svarus metalas  galima sutepti wd40 
3 jei  pavaziavus 10 min uzgesinus nebeuzsiveda gali buti  kad susidare kondencatas ant zvakiu arba paskirstymo danktelije  
4 jei saudi ir tampo  masina sunkai vedasi gali buti sudreke zvakiu laidai ir jei jie blogi saudo, reik keisti zvakiu laidus,nakti atidarius kapota matosi kur  blogi laidai kibirksciuoja,kas nebijo elektros gali  su ranka  netoli laido pravesti jei bus blogas  nupurtys gerai 

dar gali buti paskirstimo dezutei pasibaiges skriejikas (trampliorius ) arba zvakes uzkepusios.
 is mano puses viskas su kuom susidures buvau