. Gal kas galite nustatyti man  koks termostatas? Kaip zinia, reikia pasikeisti ziemai.
 . Gal kas galite nustatyti man  koks termostatas? Kaip zinia, reikia pasikeisti ziemai. . Gal kas galite nustatyti man  koks termostatas? Kaip zinia, reikia pasikeisti ziemai.
 . Gal kas galite nustatyti man  koks termostatas? Kaip zinia, reikia pasikeisti ziemai.

P.s. parduotuveje jis pigesnis
 P.s. parduotuveje jis pigesnis 

.
 . 

Malonu mintimis pasidalint su klubiečiais
  Malonu mintimis pasidalint su klubiečiais  
  Na manau termostatas tas pats abiem varikliukams.  O iš kuro filtro nežinau ar galima atskirti galia ar varikli, bent jau aš nežinau
  Na manau termostatas tas pats abiem varikliukams.  O iš kuro filtro nežinau ar galima atskirti galia ar varikli, bent jau aš nežinau  . Nes manajai eina kuro filtras ne visas keičiamas o tik kapsulė(elementas) viduje. Mačiau ir espace toksai pat. Taip daugumai prancuzu(bent kiek aš susiduriu darbe) ir ne tik prancuzu auto. Gal silpnesniam varikliukui ir ne kapsulė kaičiama, net nzn. O pvz brolio toyotai 2004 metu eina irgi ne kapsulė o visas keičiamas, nors variklis galingiausias koki turi toyota dyzeliukas.
 . Nes manajai eina kuro filtras ne visas keičiamas o tik kapsulė(elementas) viduje. Mačiau ir espace toksai pat. Taip daugumai prancuzu(bent kiek aš susiduriu darbe) ir ne tik prancuzu auto. Gal silpnesniam varikliukui ir ne kapsulė kaičiama, net nzn. O pvz brolio toyotai 2004 metu eina irgi ne kapsulė o visas keičiamas, nors variklis galingiausias koki turi toyota dyzeliukas. 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių