nors pats siandien jau daviau kraujo... O seip tai man kaip naujokui, visai butu smagu, kad ir keliom masinom susirinkt, tiesiog susipazinti gyvai, o ne internetu
 nors pats siandien jau daviau kraujo... O seip tai man kaip naujokui, visai butu smagu, kad ir keliom masinom susirinkt, tiesiog susipazinti gyvai, o ne internetu 

.
 .

Klaipeda
  Klaipeda   as jau pagal jumis del datos derinsiuos
  as jau pagal jumis del datos derinsiuos

Taigi kolegos, nesnaudžiam, rasom kada galit ir darom
 Taigi kolegos, nesnaudžiam, rasom kada galit ir darom  meet'a
  meet'a  Tik is anksto paprašysiu, parašykit, kas tikrai nori susimatyti, kad nesikartotu tokie, kad susirenka tik du žmogai.
   Tik is anksto paprašysiu, parašykit, kas tikrai nori susimatyti, kad nesikartotu tokie, kad susirenka tik du žmogai.
 meeta
  meeta  

na gyviau nemiegam
 na gyviau nemiegam   

na gyviau nemiegam
 na gyviau nemiegam   

tik gal patikslinkit kur ta arsenalo aikstele randasi
 tik gal patikslinkit kur ta arsenalo aikstele randasi   jei spesiu apsisukt tikrai prisijungciau i
 jei spesiu apsisukt tikrai prisijungciau i   meeta
 meeta

butumet pamate ant to bardiuro pasimovusia laguna
 butumet pamate ant to bardiuro pasimovusia laguna   bet geradariu praeiviu buvo iskelta, o ryt ziurima ar niekas rimtai nepazeista. Vot ir pirmas mano "meetas". Kita kart manau viskas sklandziau praeis
 bet geradariu praeiviu buvo iskelta, o ryt ziurima ar niekas rimtai nepazeista. Vot ir pirmas mano "meetas". Kita kart manau viskas sklandziau praeis
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių