DD  greit  isidesiu restauruota ir bus matyt  supilsiu pradzei pusiau sintetini prasuksiu kokis 300 km  leisiu lauk o tada vel sintetika kalsiu elf nes turiu jau susipirkes viska  o del kitu komentaru nesuprantu ir as vieni sako sintetika pilk kiti sako pusiau nu vienu zodziu nieko konkretaus
DD  greit  isidesiu restauruota ir bus matyt  supilsiu pradzei pusiau sintetini prasuksiu kokis 300 km  leisiu lauk o tada vel sintetika kalsiu elf nes turiu jau susipirkes viska  o del kitu komentaru nesuprantu ir as vieni sako sintetika pilk kiti sako pusiau nu vienu zodziu nieko konkretaus   ,o LiQUY MOLLY su molibdenu esu ir as girdejes kad juos giria bet pariam susidurt neteko
,o LiQUY MOLLY su molibdenu esu ir as girdejes kad juos giria bet pariam susidurt neteko  

as asmeniskai pilu tokius pat kaip minotauras11
 as asmeniskai pilu tokius pat kaip minotauras11  jie truputi pigesni bet nemanau kad prastesni...renault rekomenduoja elf nes tai ju dukterine kompanija ir jiem is to nauda..bent jau as taip manau..
jie truputi pigesni bet nemanau kad prastesni...renault rekomenduoja elf nes tai ju dukterine kompanija ir jiem is to nauda..bent jau as taip manau.. 

tai gal nori  8 litrus excelium tepalu pirkt
 tai gal nori  8 litrus excelium tepalu pirkt  uz 150 lt  + dar puslitri padovanosiu
 uz 150 lt  + dar puslitri padovanosiu  jai nieks nepajims pox pilsiu sintetika ir galvos nesuksiu:D
 jai nieks nepajims pox pilsiu sintetika ir galvos nesuksiu:D
 ..nežinau dar ką pilsiu..gal kas turi kokių pažystamų meistrų ar žmonių dirbančių su tepalais ir galėtų paklaust,pasikonsultuot?nes man kažkaip susuko galvą tokie meistriukų pasisakymai..kaip ten yra ištikro..
 ..nežinau dar ką pilsiu..gal kas turi kokių pažystamų meistrų ar žmonių dirbančių su tepalais ir galėtų paklaust,pasikonsultuot?nes man kažkaip susuko galvą tokie meistriukų pasisakymai..kaip ten yra ištikro..

pats nzn kas geriau
 pats nzn kas geriau  o aisq noretus viska padary kaip geriau varikliukui
 o aisq noretus viska padary kaip geriau varikliukui  antrakart turbinos tvarkut nesinoretu
 antrakart turbinos tvarkut nesinoretu  

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių