As galiu pasakyt, kodel pasirinkau BMW o ne kazka kitko.
Nuo seno mane zavi sportiskesnio tipo automobiliai, bet gyvenimas verte rinktis praktiskesnius, nes turejau netik apie save galvot.
Coupe modeliai man iki sioliai kelia seiles ir gyvenimui siektiek pasikeitus kada is seimynos liko tik mano ir antrosios puses gyvenimas tai galejau sau leist pasiringt tai ko noriu... Bet iprotis is ankstesnio laiko isliko ir pabijojau pirktis coupe, kadangi snd mane lydi gan nemenkos keliones ir norisi jog masina butu bent kazkiek praktiskesne.
Kaip pradejau zvalgytis uz mano akiracio uzkliuvo sis juodulis:
BMW e46 shadowline

Varikliukas paprastas ir negalingas 1895 cubiniu cm, masina nekliuvusi i piemens rankas ir stovi visiskai stockine, gyva ir mano akiai atitinkanti mano kriteriju, sportiska isvaizda

Suzavejo savo jaukumu, nubegus 275000 bet islikus labai grazi, net salonas labai gyvas jos, kiek tikrinta rida tikra.
Masina buvusi priziureta, neseniai pakeisti amortizatoriai (blistein), stabdziu diskai kaladeles, pakaba be pasaliniu garsu, grandine keista, dirzai irgi sudeti originalus... vnz i masina pinigu buvo negaileta.
Si menesi praginta TA is pirmo karto.
Suzavejo ir jos jaukumas vaziuojant, kad ir zvirkeliu jokio barkst ar cipt

Stipri izoliacija ipatingai patiko stipriai izoliuotas variklio skyrius

Ant kelio stovi labai graziai, manevringa, stabili. Su originaliais ratais R16 225 50, atrodo masinos aukso viduriukas, labai stabili ir tiesiojoi ir posukiose o nera ziaurus kratalas

Trukumai: Skiles pr stiklas keleivio puseje, pakelti nuo rudeliu dazai kaikuriose vietose, bet dugnas labai svarus kaip ir slenksciai, sutvarkyt investicijos labai mazos. Duju iranga skleide kvapa, duslintuvas karke, reikia karterio tarpinele pasikeist nes rasoja, reikia ir zvakes pasikeist, nes diagnostika parode jog arba jos gatavos arba netinkamos susuktos.
Is irangos viskas veikia idialiai, net nustebino jog toks modelis be xenon turi savaime susireguliuojancius zibintus, to pasakoje jus tik padekot turetumet BMW inzineriam nakti

Ivertinus bendra automobilio stovi ir jos trukumus as nusprendziau jog man jis limpa, ipac kada sie modelia man visada buvo pakankamai grazus (kobros 11 serialo pasekmes is vaikystes).
Kainavo ji man pinigus uz volva ir dar liko,
Todel si masina pas mane, ne del jusu kazkokiu isivaizduotu steoritipu, man reikejo patikomo ir man grazaus auto toki ir gavau, uz tokius pinigus as nemaciau ka galejau geriau nei si juocki pasistatyt, o ne del to jog erzinciau jus gatveje