Kennyy » Tre Gru 28, 2011 1:06 pm
Na ka... Reikalas toks, kad siandien paskambino man is draudimo. Kaip ir tikejausi, draudimas is dalies patenkino mano ir nepriklausomu vertintoju suma. Kadangi as buciau vezes i Sostena tvarkyt, tai salyga buvo ta, kad nuo esamu detaliu kainos, kurios buvo surasytos mano samatoje, jie nuskaiciuoja 18%, nes tokia nuolaida jie gauna is pacios Sostena.
Zodziu viskas tvarkingai ir graziai issisprende. Nors ir suma biski pamazejo, bet viskas logiska, o ir as to tikejausi, kad jie taip pasiulys. Tai dabar beliko tik sulaukti pinigu uz padaryta zala. Tikrai gan operatyviai ir greitai viskas sutvarkyta. Lietuvos draudimas vis tik pateisina savo gera reputacija.
Isvada ta, kad jei ivyksta auto yvikis, niekada nereikia skubeti ir sutikti su draudimo salygomis.
Jei renkates remonta, tai taip... suma nera jums svarbi, nes islaidas apmoka draudimas, bet visada reikia rinktis sau patinkanti servisa, nes daznai ju pasiulyti servisai pridaro broku ir t.t.
Jei renkates pinigus ir draudimo suma jums atrodo netinkama (nes ivertina lb greitai ir tik tai kas matosi), tai kreipkites i nepriklausomus vertintojus. Ju paslaugos kainuoja apie 300lt ir vertinimas uztrunka apie diena. Man dar teko ir po servisus pavazineti, kad nustatytu realius gedimus, bet toks vargas man dadejo beveik trigubai, nei siule draudimas.
Beje.... As ja ir parduodu neremontaves uz 17500lt, tai jei ka domina, prasom kreiptis. Kaina galima paderinti.
Paskutinį kartą redagavo
Kennyy Tre Gru 28, 2011 8:17 pm. Iš viso redaguota 2 kartus.
Honda Accord '08 2.4l