sega rašė:seip jin tikrai reikalinga ji yra kaip apsauga ar kazkas panasaus

mzs rašė:Ar skiriasi lagunu II 1,9 dci 88 kw 6 begiu greiciu dezes? Ar galiu su bet kokiu kodu mesti ar butent reikia su tokiu koks pas mane?![]()
Blemb vakar pervaziavau gulinti kalniuka ant 30km/h greiciu noriu junkti antra saiba ziuriu kad jos jau neraTai dingo 1,2,3, bei atbuline pavara:(

sega rašė:mzs rašė:Ar skiriasi lagunu II 1,9 dci 88 kw 6 begiu greiciu dezes? Ar galiu su bet kokiu kodu mesti ar butent reikia su tokiu koks pas mane?![]()
Blemb vakar pervaziavau gulinti kalniuka ant 30km/h greiciu noriu junkti antra saiba ziuriu kad jos jau neraTai dingo 1,2,3, bei atbuline pavara:(
tinka.galvoju kad trosas isoko beeet butu likusios tik 3,4 arba 1,2,5,6 o dbr tai gal ir deze
tomce26 rašė:Keiciu salono filtra. Jis idetas taip, kad ant filtro esanti rodykle nukreipta zemyn. Ar taip turi but, nes oras pareina is virsaus , ar "meistrai" atvirksciai idejo?

Egiuxz rašė:Burbulai gali ir dėl kuro sistemos nesandarumo atsirasti. Silpna vieta - rankinė kriaušė, bent jau per ją man traukė orą. Išvis teko man beveik visas lagunliges pagydytO šiap tam tikraa burbulas bus sistemoje vis tiek, idealiai nenuorinsi.
Išsiųsta naudojantis ASUS_Z00AD Tapatalk 4 Lt

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių