Na ka, regis pasidariau pagrindinį gadimų sąrašiuką ir panašu kad kukuosiu ilgai. Na, bent jau garažą su duobe gavau.

* Labai sulankstytas karterio dugnas. Įpylus sintetinių tepalų prasidėjo mašiniukui mėnesinės.

Pakolkas užsandarinau su hermetiku. Rezultatas neblogas, tačiau karterio tarpinės vis tiek sudrėkusios. Gal kas žinot, ar įmanoma karterio visą dugną gaut panešiotą?

Taarpines įtariu naujas reiks betkuriuo atveju keist.
* Greičių dėžė, ties atbulinės eigos dačiku leidžia tepalą, dačikas negyvas, teks ir dačiką keist ir traukutes ir panašu kad kažką su varvėjimu galvot.
Na, bet pakolkas per 3mėn supyliau tik 0,3litro tepalo.* Priekinių stabdžių kaladėlės ir kiek mačiau iš dugno kartu su diskais.

reiks keist.
* Galinių stabdžių kaladės, o dėl troso... panašu, kad rankinio trosas nekokios būklės.
* Šaudydamas dujomis įtariu, kad antrąjį bakelį sudirbau, nes judinant braška viduriai.
Tai pakolas naujas bakelio gumas uždėjau, kentėt galima. 
* Galinis langas nešildo.
* Atbulinės lempos nedega* Benzino nerodo.

Testeris jau rankose.
* Kartais degimas bludyja, and dujų ima dingt trauka, kartais ant benzino. Gal žvakės, gal žvaklaidžiai... O gal paskirstymo dangtelis. Dar dirbsim. 
* Priekinis/galinis bamperiai. Jei nerasiu devėtų, mačiau ebay papigiai ph1 bammperiai. Reiks tik persidažyt.
* Priešrūkinės lempos. Šakes kaip jų reik, ypač duobes pamatyt....
* Įbrėžimų šalinimas. Nuplovus labai matosi...
* Durelių keitimas, nes truputį lenkta ir ne, tai ne mano darbas.

* Pakeisti stiprintuvo vamzdeliai vėl leidžia... Senis įkišo blogos būklės. Teks vėl ieškot, tik šį kartą viso komplekto.
* [Atlikta] Reduktoriaus perrinkimas. Primeskit... Visus beveik vidurius teko pasikeist, nes gyvasties jame buvo... neperdaugiausiai.
Apie mane: - mano darbas, - mano hobis, o - pašaukimas.