Truputis saviveiklos, gal pats isisuksiu is situacijos ...
Buvau nulekes pas kaimyniuka pribure savo paslapciu ir dave visokiu svitro likuciu. Bandau dabar pats kaska suburti. Visi 4 remeliai buvo sveiciami su 360 popierium kad butu be guminio sluoksnio ir paruosta gruntavimui. Atrodo baisiai kai po atominio karo, bet gal gruntas atliks savo darba ir istaisys padeti.
Mano misija svitravimo baigta. Remelius atvazeves is namu pasieme ir prizadejo padaryti klubo dazytojas sega. Laukiu nesulaukiu galutinio varianto. Vis delto pasilieku pakolkas pirmini dazymo varianta, o jei kas netiks apklijuoti spesiu bet kada.

Kol remeliai ramiai guli pas sega ir laukia dazymo proceduru, mes uzsiimsime kita veikla. Pasikonsultavus su runce, dabar jau lankstomu veidrodziu meistru ir jam prisnekinus mane daryti vartomus veidrodzius manajam bolidukui. Siaip ne taip pasirasiau siai aferai. Kaires puses veidrodi turiu lankstoma gera, o desini teks lupti esama paprasta ir skrosti runces espeiso veidrodi lankstoma. Vienu zodziu viena veidrodi turiu , o kita bandysim daryti is dvieju. Tikekimes gausis kaskoks kurinys.

Net susinervijau kai isskrodziau veidrodzius ir sudejau palyginimui. Gaisras gesinamas ir laikinai atsaukiama vartymo funkcija, nors viena veidrodi idesiu vartoma o desinys bus ieskomas pirkimui tuscias basas. Nu ir vaizdeli idedu palyginimui kad kiti atskirtu kur vartomas kur ne.
1)Vartomas, uzsilenkiantis
2)Paprastas, ranka uzlenkiamas
3)Vartymo, uzsilenkimo varikliukas