Turėčiau iš kur to dyzelio lupti, tai kodėl gi ne. Bet paskaitęs temas suprantu, kad žmonės mieste po 8 litrus sugeba. Yra tokių, kurie po 6 kažkaip išgeneruoja. Tai vadinkime viduriu, apie 7L. Nes aš nemoku laukti ir nekenčiu kai kiti nupypina. Reik - paspaudžiu ir įšoku į žiedą. Pats su savo grabu (žinot koks pas mane caro laikų variklis) suvalgau 8L benzino arba ~11L dujų. Su dyzelio ir dujų kaina imkim lyginti, kaip mano triperis srebia. Aš matau kainų skirtumą.
Kas dėl 1.8L ir 2.0L. Man dabartinis mano variantas yra silpnokas. O susėdus 4-iese dar silpniau.
O mano dabartiniu atveju karvė sveria ~1200kg, kai 66kw tai ~18KG tempia vienas kilovatas.
Laguna 2 - ~1600kg, 88kw irgi vienam kilovatui tenka tempti apie 18KG. Aišku ten kompai, purkštukai, gal sukimas geresnis. Bet vis tiek bus bukoka.
Tuo tarpu važiuojant už vairo su 2.0L (kad ir 16v versija), jaučiasi 100kw. O benzino sunaudoja tiek pat, dujų (su 4 kartos įranga) net mažiau. Apie 9-10.
Kaip man kažkada sakė tėvas, neapsiženyk su mašina. Bet jai pasiimsi ir kitą, vis tiek kažkas byrės, vis tiek per pusmetį sukiši litų. Tada atsiras prieraišumas ir save teisinsi, kad sukišai litų. O kišti į visas reiks, net jei skelbime rašo, kad ledas. Nu nepardavinėja, jei būna ledas.

Išskyrus N3xt atvejis.
Yra ir tų gerų variantų. Laguna2, BRC tinklas stumia už 12tukst. Metai garantija, serviso knyga. Po to Laguna3 - sostena stumia už 23tūkst. Serviso knyga.

Yra tie 25tūkst. kad ir dabar, tiesiog jie šiuo metu rezervuoti nekilonjamam turtui.

Apie mane: - mano darbas, - mano hobis, o - pašaukimas.