Būtent, gi viskas nuo poreikių priklauso

Aš esu muzikos mėgėjas, bet mano filosofija yra tokia, kad jos ne automobilyje reikia klausyti, o spec. akustiškai pritaikytoje patalpoje. Va tik tada galima kalbėti apie visokius švarius garsus ir t.t., nors gero garso supratimas be abejonės yra subjektyvus dalykas. Aš geriau išleisiu kelis šimtus litų už bilietą į kokį nors gerą koncertą (taip, vienam kartui), negu kišiu šimtus ar tūkstančius į automobilinę aparatūrą, nes jei aš muzikos klausausi rimtai, tai aš kreipiu dėmesį vien tik į ją, ko automobiliyje geriau nedaryti, nes visų pirma reikia stebėti kelią

Mano klausomai muzikai daug garso ir žemų nereikia, viskas turi būti subalansuota. Aišku, turint galingą sistemą, ir ją išnaudojant tik keliolikos procentų pajėgumų, pasiekiamas daug kokybiškesnis ir švaresnis garsas, bet... Pinigų susidėti tom rekomenduojamom sistemom visada galiu skirti, bet come on, nu aš niekad nesuprasiu tų žmonių, kurių audio kainuoja daugiau, negu pati auto

Todėl ir renkuosi iš pigių, bet visgi žinomų vardų, komponentų. Ir kai pigiausi Pioneer ar JVC modeliai yra pastebimai pigesni už pigiausius Alpine, todėl ir kyla ranka pirkti pirmuosius, nes AIŠKIAI pastebimo skirtumo tarp jų - nedaug

Bet klausdamas dėl modelių palyginimo aš noriu sulaukti kažkokių konkrečių pastabų (nu pvz., kad tas ir anas tikrai greit suges ir pan.), o ne abstrakcijų "švarus garsas"