As priekije aukstus esu padare labiau girdimus (originalius lagunos salia stiklo) O durelese vidutiniai, ir tiek iki tamtikro herco, labiau pas mane priekis aukstus groja.
Galineje palangeje vidutines sudetos, kurioms nustatytas irgi tamtikras daznis grot, kad nebandytu subo darbo jos atlikines... + aukti :]
Bagazineje subas, kuris labiau slegiu dirba, kuriam vel taipogi esu nustates jog tik zemo daznio hercus duotu...
O pasekmems esu patenkintas, aparatura watais isreiskus yra labai negalinga, bet kada visos koloneles dirba tik savo darba taip galima isgauti ir nemaza garsa, bei subas tikrai maloniai nupurto visa masina :]
Daug kas nusistebejo ir negali patiket jog tik tokia aparaturos galia, nes duoda joptvaimat, is toli girdisi jog cepas parvaziuoja

O klausant svaru kurini, kuriame daug visko... tikra palaima ausims :]
Jau esu minejas jog aparaturoje labai didele itaka daro magas, anksciau buvo pas mane 1.2 kw sudeta ir zinokit dabar nematau skirtumo kada groja daug, daug silpnesne aparatura... mat maga tuomet naudojau kvaila... sis leidzia nustatyt kiekvienai kolonelei grojimo decibelu skaiciu maximalu + dazni,