[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
www.lagunaclub.lt • Temos rodymas - Oro pagalvės (air-bag) atjungimas

Oro pagalvės (air-bag) atjungimas

Re: Oro pagalvės (air-bag) atjungimas

Standartinė E2ARDA5 » Pen Rgp 06, 2010 8:36 am

Galvojau taip, kad kompą (dėžutę) pajungus, reix perprogramuoti. Bet logikos yra tame, kad pajungus naują (nemuštos auto) kompą programavimas nebūtinas. Na, reik dar gaut keleivio padušką ir viską sujungt. Apie diagnostiką galvojau, nes norėčiau būti tikras, kad viskas Ok ir reikalui esant, sauga veix.
1999 m. Renault Laguna 1,9 dti 72 kw
s.eduardas@gmail.com
Vartotojo avataras
E2ARDA5  
Dalyvis

Automobilis:
Padėkojo: 0
Gavo padėkų: 0

Standartinė E2ARDA5 » Tre Rgp 11, 2010 7:37 pm

Jamiau siandien keleivio airbag'a. Tai vo. Nusipirkes buvau is metais naujasnes t.y. 2000 m. L1 Ph2, ir dziaugiausi, kad odos spalva identiska mano buvusiai. Issiardau savo paduska ir ziuriu, kad... f i g n i a. (Swear) Nupirktoji nelenda i senosios vieta. Pasirodo, kad mano buvusios pagalves kitoje puseje styro varztai, o nupirktosios kazkokie metaliniai fiksatoriai skersai pasukti. Per siuos fiksatorius naujoji airbag neisistato i vieta. Uzkniso biskeli ir nuvyle.
Paveikslėlis
va tie keturi pasukti metaliniai fiksatoriai naujai nupirktoje paduskoje.

Paveikslėlis
o cia mano buvusioje styrantys varztai, pagal kuriuos i metaliniame lovyje esancias ertmes (skyles), graziai sie sutelpa.
Nebesuprantu kox skirtumas tarp L1Ph2 1999m ir L1Ph2 2000m. (dontknow) Pats maciau ta auto is kurios arde ir trauke man pagalve. Viskas atrode identiska.
1999 m. Renault Laguna 1,9 dti 72 kw
s.eduardas@gmail.com
Vartotojo avataras
E2ARDA5  
Dalyvis

Automobilis:
Padėkojo: 0

Standartinė AdrX » Ket Rgp 19, 2010 1:43 pm

Gal skyrėsi Airbag sistema, gal buvo auto su 4 pagalvėm ? Gal nuo 2000m. gamintojas kažką patobulino sunku pasakyt
Renault Laguna ph2 '99
1.6 16V 79kW K4M RT Alize
Vartotojo avataras
AdrX  
Klubo narys

Automobilis:
Vardas:

Ankstesnis

Grįžti į Salonas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias