Taigi buvau susiduręs su problema kad mašinos imobilaizeris nereagavo į mano kortelę ko pasekoje įkišus kortelę į skaitytuvą tik pradedavo dažnai mirksėti imobilaizerio lemputė,nejungdavo degimo tad įmesiu trumpą aprašymą kaip tai pataisyti su foto žinoma.Nuotraukos ne mano kortelės,nes kažkaip sugalvojau padaryti reportažą jau suklijavęs saviškę,bet esmės tai nekeičia

Taigi:
Naudodami skalpelį arba tapetų peilį atsargiai išsiardome kortelę..Tam prireiks nemažai kantrybės ir gauname tokį vaizdą:

Žaliai pažymėti kondensatoriai,mėlynai - ritė.
Mus dominančios dalys yra apibrauktos raudonai.Taigi naudodami ploną lituoklį arba karšto oro feną atsargiai perlituojame kortelės centre esančią ritę.Kortelės nerenkame o einame pasibandyti ar veikia.Paprasčiausias būdas tai padaryti būtų išardyti skaitytuvą ir užspausti jame esančius mygtukus jungiančius degimą o tuo pat metu pridėti kortelę prie skaitytuve esančios indukcinės ritės ir tada bandyti vesti auto.Jeigu tai nepadeda vėl čiumpame lituoklį ar pan ir perlituojame pirmame paveikslėlyje pažymėtus kondensatorius.Perlitavus kondensatorius ta pati procedūra kaip ir po ritės litavimo.Mano atveju šie metodai padėjo.Jeigu veikia toliau jau jūsų fantazijai su kuo klijuosite kortelę.Aš klijavau su senu geru "Moment"

Raudonai pažymėti mygtukai,mėlynai - ritė:

ex Renault Laguna II ph1 1.9dci Authentique
ex Aprilia SR 50 R Factory
ex Peugeot 206 Gti (bye bye gti... )
Alfa Romeo 147 GTA
VW Golf GTI Convertible