Tai cia su vietiniu babajum kalbejau,nu zodz jis masinom pats uzsiima,tai kaip jis man pasake,net negalvot apie variklio remonta,o tik ieskot kito variklio,nes kaip jis pats sake,'as asmeniskai net negalvotau tvarkyt variklio nes cia remontas kainuos bent 4 kart brangiau negu kad kitas variklis' Isteis,kai pasiziurejau kainas internete tai varikliai netoki jau ir brangus,aisku nevercent i litus,bet svarais gali uz 200-300 svaru nusupirkt visa varikli su kuro siurbliu ir netgi turbina kartu,tai argi apsimoka vargt ir tvarkyt,juolab kad varikli is sroto imant jam dar garantijai beveik visur suteikema. O ziurinejau visiskai nauja varikli,tai 1200 svaru naujas variklis,biski juokingai atrodo...
  Tai cia su vietiniu babajum kalbejau,nu zodz jis masinom pats uzsiima,tai kaip jis man pasake,net negalvot apie variklio remonta,o tik ieskot kito variklio,nes kaip jis pats sake,'as asmeniskai net negalvotau tvarkyt variklio nes cia remontas kainuos bent 4 kart brangiau negu kad kitas variklis' Isteis,kai pasiziurejau kainas internete tai varikliai netoki jau ir brangus,aisku nevercent i litus,bet svarais gali uz 200-300 svaru nusupirkt visa varikli su kuro siurbliu ir netgi turbina kartu,tai argi apsimoka vargt ir tvarkyt,juolab kad varikli is sroto imant jam dar garantijai beveik visur suteikema. O ziurinejau visiskai nauja varikli,tai 1200 svaru naujas variklis,biski juokingai atrodo...   Na bet zodziu reiks ieskot kur padoresnio srotuko ir ziuret turbut varikliuka lagunikei su visa turbinike...
  Na bet zodziu reiks ieskot kur padoresnio srotuko ir ziuret turbut varikliuka lagunikei su visa turbinike...  

čia dažna bėda ir patarčiau pradėt nuo to.
 čia dažna bėda ir patarčiau pradėt nuo to.

Jeigu tai pagalve tai kaip tik duodant apsuku vaziuojant ji tureti "prilipt"prie tos ivores ir kaip tik neklibet,o cia viskas atvirksciai,nu cia tik mano toks pamastymas ,tikrai tai patikrinsiu.O baisiausia man ,kad cia nebus reikalu su sankaba kokiu,ar negaletu but pvz.kokia disko spiruokle atsikabinus???
 Jeigu tai pagalve tai kaip tik duodant apsuku vaziuojant ji tureti "prilipt"prie tos ivores ir kaip tik neklibet,o cia viskas atvirksciai,nu cia tik mano toks pamastymas ,tikrai tai patikrinsiu.O baisiausia man ,kad cia nebus reikalu su sankaba kokiu,ar negaletu but pvz.kokia disko spiruokle atsikabinus???  Nes ismynus sankaba tas garsas lyg ir dingsta????
 Nes ismynus sankaba tas garsas lyg ir dingsta????
 Taigi ir pradėk nuo to, jei garsas nedings, pakeitus ta guma, tada reikia galvot apie kažką kitą.
 Taigi ir pradėk nuo to, jei garsas nedings, pakeitus ta guma, tada reikia galvot apie kažką kitą.

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių