Runce rašė:tiesos tame irgi yra.benzui dar paprasčiau plaunami purkštukai.
Gal plačiau apie tai?
Runce rašė:tiesos tame irgi yra.benzui dar paprasčiau plaunami purkštukai.
Runce rašė:Pyliau ir aš valiklio..net kelis kartus tik aš WYNNS naudojau..pirmą kart bijodamas pyliau,kad kas nenutiktų forsunkėm..nieko..kolkas važiuoju..pirmą kart pyliau nes buvo šaltas pradėjęs purtytis variklis - padėjo,nebesipurtė,tiesa trauka tai nepasikeitė,paskui po metų prpfilaktiškai buvau sugalvojęs pripilt,tik taip jau gavos,kad buteliuką,skirtą visam bakui,sumoviau ant pusės bako...gavos dvigubai stipresnis,va po to karto trauka pagerėjo,sumažėjo sąnaudos,lygiau bei tyliau pradėjo dirbti motoras..dar yra vienas aspektas,prieš pildami tokius ploviklius pasikeiskit kuro filtrą,jei jis jau nebe pirmos jaunystės.Antras variantas,variklio valymui naudoti iki 20proc. biodyzelino (skiesti paprasta saliarką su bio)..patikėkit kaip viską išvalo..jokie plovikliai taip neišvalo,tik minusas tame,kad su tokiu mišiniu važinėjant pusmetį-du kartus kuro filtrą reiks keisti.
hien rašė:Čia žmogui jau senai su purkštukais buvo problema, tačiau taip ir liko neaišku kaip suremontavo. Jei žiūrint iš praktinės pusės reikia žiūrėti purkštukų darbo korekciją. Kompiuteris bando sukurti tokį variklio darbo režimą, kad visi cilindrai suktų vienodą laiko intervalą, tai yra kiekvienas stūmoklis pasuka veleną pusę apsisukimo per tam tikrą laiko tarpą ir tą laiko tarpą kompiuteris bando suvienodinti purkšdamas skirtingą kuro kiekį. todėl ta korekcija labai aiškiai matoma per kompą.Savaime aišku, kad korekcijos reikalingumas priklauso netik nuo purkštuko, bet ir nuo cilindro, stūmoklio, vožtuvų ir žiedų.
nenormaliuda rašė:Runce rašė:Pyliau ir aš valiklio..net kelis kartus tik aš WYNNS naudojau..pirmą kart bijodamas pyliau,kad kas nenutiktų forsunkėm..nieko..kolkas važiuoju..pirmą kart pyliau nes buvo šaltas pradėjęs purtytis variklis - padėjo,nebesipurtė,tiesa trauka tai nepasikeitė,paskui po metų prpfilaktiškai buvau sugalvojęs pripilt,tik taip jau gavos,kad buteliuką,skirtą visam bakui,sumoviau ant pusės bako...gavos dvigubai stipresnis,va po to karto trauka pagerėjo,sumažėjo sąnaudos,lygiau bei tyliau pradėjo dirbti motoras..dar yra vienas aspektas,prieš pildami tokius ploviklius pasikeiskit kuro filtrą,jei jis jau nebe pirmos jaunystės.Antras variantas,variklio valymui naudoti iki 20proc. biodyzelino (skiesti paprasta saliarką su bio)..patikėkit kaip viską išvalo..jokie plovikliai taip neišvalo,tik minusas tame,kad su tokiu mišiniu važinėjant pusmetį-du kartus kuro filtrą reiks keisti.
o tas praplovimas kur filmavai naudos dave?
VisualSound rašė:Runce rašė:tiesos tame irgi yra.benzui dar paprasčiau plaunami purkštukai.
Gal plačiau apie tai?
Bildux rašė:hien rašė:Čia žmogui jau senai su purkštukais buvo problema, tačiau taip ir liko neaišku kaip suremontavo. Jei žiūrint iš praktinės pusės reikia žiūrėti purkštukų darbo korekciją. Kompiuteris bando sukurti tokį variklio darbo režimą, kad visi cilindrai suktų vienodą laiko intervalą, tai yra kiekvienas stūmoklis pasuka veleną pusę apsisukimo per tam tikrą laiko tarpą ir tą laiko tarpą kompiuteris bando suvienodinti purkšdamas skirtingą kuro kiekį. todėl ta korekcija labai aiškiai matoma per kompą.Savaime aišku, kad korekcijos reikalingumas priklauso netik nuo purkštuko, bet ir nuo cilindro, stūmoklio, vožtuvų ir žiedų.
O ta laiko korekcija tik dCi varikliams, ar ir senesniems (dTi) varikliams taikoma?
Kazko prastai vedasi, ir sanaudos nedziugina. Ar prasta dTi purkstuku darba galima matyti kompiuterines diagnostikos metu? Ar tik isimant ir statant ant stendo?
Vaikis19 rašė:Šiaip į baką supylus to brudo, tai gali užkišt visą sistemą, kadaise turėjom Jetta, tai tėvukas supylė tiesiai į baką, tai baigės tuom, kad užkišo viso kuro sistemą.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias