[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
www.lagunaclub.lt • Temos rodymas - Mistika su tepalu

Mistika su tepalu

Mistika su tepalu

Standartinė Mentalistas » Tre Rgp 10, 2011 1:01 pm

Sveiki. Mano 1996m, 2l, 16v benzininei Lagunai kažkas negerai (bent jau aš taip manau) su tepimo sistema. Atsukus dangteli, pro kurį pilamas tepalas, jo yra, velenėliai maudosi tepale, viskas ok, bet ištraukus tepalo lygio matuoklę, ji visiškai sausa. Variklio garsas irgi negražus, būtent toks, koks būna, kai trūksta tepaliuko. Tik užvedus variklį kelioms sekundėms užsidega tepalo indikatorius ir "stop", važiuojant nedega, bet kartais užsidega posūkiuose. Dugną apžiūrėjau, niekur nevarva. Patarkit. Ačiū.
Paskutinį kartą redagavo Mentalistas Tre Rgp 10, 2011 5:21 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Renault Laguna, 2l, 16v, 102kw, RXE, 1996m.
Vartotojo avataras
Mentalistas  
Mokinys

Automobilis:
Padėkojo: 0
Gavo padėkų: 0

Re: Mistika su tepalu

Standartinė vitalys » Tre Rgp 10, 2011 1:39 pm

O dapilt tepalo nebandei? visi požymiai kaip trūktų tepalo, lemputė, variklio garsas ir t.t. Gal jo dar ten yra vos vos, tai ant velenėlių dar patenka, bet matuoklė nebepasiekia.
Laguna II 1.9 dCi Grandtuor
Vartotojo avataras
vitalys  
Dalyvis

Automobilis:
Vardas:

Standartinė Mentalistas » Tre Rgp 10, 2011 4:35 pm

Man irgi tokia mintis buvo pati pirmoji, bet prieš ~4mėn. tepalai buvo supilti nauji, nepastebėdavau, kad mano Laguna juos valgytų tokiais kiekiais, suprasčiau, jei būtų šiek tiek sumažėję, bet kai net matuoklė nebesiekia, pasidarė labai keista, kur jie taip greitai galėjo dingti. Lemputė užsidega arba kai šaltas/atvėsęs variklis, arba ant staigesniu posūkių. Dūmo nemeta visiškai, net ir gerai sukėlus apsukas, tad aš asmeniškai nemanau, kad turėtų taip sriebti tepalus. Litrą tepalo supyliau šiandien, bet matuoklės rodmenys nepasikeitė. Važiuosim į servisą, faktas, kad kažkas blogai.
Vartotojo avataras
Mentalistas  
Mokinys

Automobilis:

Standartinė ErnasGTD » Tre Rgp 10, 2011 9:41 pm

gal ispute kuri salnyka ir visas tepalas isbego.
Vartotojo avataras
ErnasGTD  
Klubo narys

Automobilis:
Vardas:

Standartinė Mentalistas » Tre Rgp 24, 2011 1:09 pm

Servise nebuvom, nupirkau tepalo, užpyliau ir kol kas viskas gerai. Kur dingo, neaišku, bet dabar lygis nemažėja. Variklis nei po kapotu, nei iš apačios netepaluotas, visur sausa. Gal tiesiog kai keitė man tepalus servise, įpylė jo mažiau, nei reikia, ko pasekoje greičiau dingo ir esamas. Svarbu, kad viskas gerai. (lagunaklubas)
Vartotojo avataras
Mentalistas  
Mokinys

Automobilis:

Grįžti į Variklis

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias