Runce » Pir Vas 15, 2010 6:30 am
Andiss,visos mašinos turi savo trūkumų..laguna - ne išimtis..nėra idealių mašinų,bet kalbant bendrai,bei lyginant su vokiečiu,laguna man labiau limpa prie širdies,kaip pvz.pasižiūrėk galinę pakabą tarkim vokiečio kokių 2001m ir prancūzo.pas prancūzą žymiai viskas paprasčiau,kaip žigulio..o pas vokietį krūva traukių..stuktelėjei kur į bordiūrą ir keiti visas traukes..o prancūzui..jokių traukių..paprasta,kaip 2x2..žinoma,laguna buvo projektuota taip,kad jei jau tenka keist kažkokią dalį,tai tenka keist visą mazgą..taig gamintojas numatė,manau dėl to,kad yra daug dalių susijusių viena su kita,ta prasme,vienam mazge pakeitus dalį nauja,o palikus kitas senas,tą naują greit suėsi..tai labiau tada apsimoka keist visą mazgą,kad jis tarnautų ilgai..taigi,jei keiti dalį numatytą gamintojo-jokių problemų nėra,jei pats kažką buri-pats kaltas..nereikia tada sakyti,kad tai minusas..tarkim kas bus jei aš užsimanysiu į laguną ikišt kokį MB motorą..faktas,kad netiks daug daug dali..tokia pat situacija ir pas tave..tai tik mano nuomonė,neįsižeisk jei ką..
Škoda Superb 2,0TDI PRAHA
Renault Espace IV 2,2dci PRIVILEGE Parduota
Volvo 2,4 D5,Parduota
Renault Laguna II,1.9dci,Expression,Parduota
Renault Laguna I, 2.0 ,RXE ,Parduota