kazkam per fotosesija daroma daviau objektyva, ir nebeatsiemiau...gal galetu kasnors pasiklausti is savu pazystamu ar nepalikau kazkam dovanu...? buciau labai dekingas...

jei dirbsiu is ryto busiu
 jei dirbsiu is ryto busiu   laikas padaryti vasaros atidaryma  - i gamta
  laikas padaryti vasaros atidaryma  - i gamta 

))
))

tai gali būti, kad ir svečių sulauksim.
 tai gali būti, kad ir svečių sulauksim.

su lietuviska estrada. Zodziu kas norejo tikrai nenuobodziavo
 su lietuviska estrada. Zodziu kas norejo tikrai nenuobodziavo   

Prisijuokėm, prisibuvom, lietuviškos muzikos šlagerius paverčiau šiek tiek įdomesniais susijusiais su Laguna club
 Prisijuokėm, prisibuvom, lietuviškos muzikos šlagerius paverčiau šiek tiek įdomesniais susijusiais su Laguna club  
  to betruko
 to betruko  dar kad nika pasikeisciau
 dar kad nika pasikeisciau  

Dalyvis - aš
 Dalyvis - aš  Tai nieko iš tiesų tokio rimto ir nebuvo, tik kad lagunai sparnas priekinis dešinysis įlenktas ir tiek. O Peugeot savininkui pasisekė šiek tiek mažiau, nes puse galinio bamperio nebeteko, nutraukė mano lagunos bamperis
 Tai nieko iš tiesų tokio rimto ir nebuvo, tik kad lagunai sparnas priekinis dešinysis įlenktas ir tiek. O Peugeot savininkui pasisekė šiek tiek mažiau, nes puse galinio bamperio nebeteko, nutraukė mano lagunos bamperis  Esmė buvo ta, kad aš Antikiller ir Augis76 važiavome ganėtinai greitokai, ir žmogęlis pamatęs kad autobusas rikiuojasi į antrą juosta, nusprendė nepažiūrėjas į veidrodėlį rikiuotis į trečiąją juostą, kurioje važiavome mes, tad nieko kito nebeliko tik spausti STOP pedalą, slysti, vos neužlipti ant 20cm aukščio bordiūro ir palikti priekinį ratą... tai jis nestabdė net ir su galiniu bamperiu į mano priekinį sparną bacc... ir turėk bedų.... Pasorodo,  kad jaunuolis buvęs už vairo buvo didžiai nustebęs, ir net sumąstė manęs paklausti: "O iš kur tu atsiradai, aš tavęs nemačiau" .. Žodžiu pasikalbėjus daugiau, buvo nuspręsta apsieiti be "Žaliųjų" pagalbos, ir tiesiog patuštino jaunuolis piniginę, atėmiau 60lt (jo paskutines babkes) ir viskas, nu ką ką, vistiek man mašina reikalinga kasdien, nebus laiko kada ją taisytis, o sparną gausiu už 0Lt, su visais dažymais ir t.t.
 Esmė buvo ta, kad aš Antikiller ir Augis76 važiavome ganėtinai greitokai, ir žmogęlis pamatęs kad autobusas rikiuojasi į antrą juosta, nusprendė nepažiūrėjas į veidrodėlį rikiuotis į trečiąją juostą, kurioje važiavome mes, tad nieko kito nebeliko tik spausti STOP pedalą, slysti, vos neužlipti ant 20cm aukščio bordiūro ir palikti priekinį ratą... tai jis nestabdė net ir su galiniu bamperiu į mano priekinį sparną bacc... ir turėk bedų.... Pasorodo,  kad jaunuolis buvęs už vairo buvo didžiai nustebęs, ir net sumąstė manęs paklausti: "O iš kur tu atsiradai, aš tavęs nemačiau" .. Žodžiu pasikalbėjus daugiau, buvo nuspręsta apsieiti be "Žaliųjų" pagalbos, ir tiesiog patuštino jaunuolis piniginę, atėmiau 60lt (jo paskutines babkes) ir viskas, nu ką ką, vistiek man mašina reikalinga kasdien, nebus laiko kada ją taisytis, o sparną gausiu už 0Lt, su visais dažymais ir t.t.  tad į pliusą litai, o jaunuoliui teks šiek tiek parkapštyti pinigų kol susitvarkys savo Peugeot'ą
 tad į pliusą litai, o jaunuoliui teks šiek tiek parkapštyti pinigų kol susitvarkys savo Peugeot'ą  tai va tiek
 tai va tiek  
  Merginos tikiuosi lipduką užsiklijuos ant Lagunikės, o "Sesutėms" Eglei ir Daivai kurios atvažiavo su Renault Megane irgi labai didelis AČIŪ kad pasirodė ir taipogi praskaidrino nuotaiką
 Merginos tikiuosi lipduką užsiklijuos ant Lagunikės, o "Sesutėms" Eglei ir Daivai kurios atvažiavo su Renault Megane irgi labai didelis AČIŪ kad pasirodė ir taipogi praskaidrino nuotaiką  
  tikrai smagi Klaipėdos lagunininkų liaudis
 tikrai smagi Klaipėdos lagunininkų liaudis  PEace people
 PEace people  

4 Ever
 4 Ever   

tikiuos viską nufotkinot kaip kas buvo ir turėsit man ką atsiųst
 tikiuos viską nufotkinot kaip kas buvo ir turėsit man ką atsiųst   šian kaip tik nakties planuoju būt prie skype, tai lauksiu kolegos
 šian kaip tik nakties planuoju būt prie skype, tai lauksiu kolegos  

nebus ką atsiūsti
 nebus ką atsiūsti  o šeip tai reiktų pasiimti tikrai į mašiniuką fotiką, vistiek Klaipediečiai kas vakarą susitinkam tai tikrai galima ten prifotkinti
 o šeip tai reiktų pasiimti tikrai į mašiniuką fotiką, vistiek Klaipediečiai kas vakarą susitinkam tai tikrai galima ten prifotkinti  
  žodžiu nuo šios dienos vežiosiuos fotiką, vis smagiau
 žodžiu nuo šios dienos vežiosiuos fotiką, vis smagiau 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių