Jo iš tiesų tai buvo viskas ok, tikrai buvo smagu

Prisijuokėm, prisibuvom, lietuviškos muzikos šlagerius paverčiau šiek tiek įdomesniais susijusiais su Laguna club
Haway, seni, gausi į ausi, duosiu as tau MC. Puse Lito

to betruko

dar kad nika pasikeisciau
O apie eismo įvikį galiu asš papasakoti, nes tai tiesiogiai su manimi susiję

Dalyvis - aš

Tai nieko iš tiesų tokio rimto ir nebuvo, tik kad lagunai sparnas priekinis dešinysis įlenktas ir tiek. O Peugeot savininkui pasisekė šiek tiek mažiau, nes puse galinio bamperio nebeteko, nutraukė mano lagunos bamperis

Esmė buvo ta, kad aš Antikiller ir Augis76 važiavome ganėtinai greitokai, ir žmogęlis pamatęs kad autobusas rikiuojasi į antrą juosta, nusprendė nepažiūrėjas į veidrodėlį rikiuotis į trečiąją juostą, kurioje važiavome mes, tad nieko kito nebeliko tik spausti STOP pedalą, slysti, vos neužlipti ant 20cm aukščio bordiūro ir palikti priekinį ratą... tai jis nestabdė net ir su galiniu bamperiu į mano priekinį sparną bacc... ir turėk bedų.... Pasorodo, kad jaunuolis buvęs už vairo buvo didžiai nustebęs, ir net sumąstė manęs paklausti: "O iš kur tu atsiradai, aš tavęs nemačiau" .. Žodžiu pasikalbėjus daugiau, buvo nuspręsta apsieiti be "Žaliųjų" pagalbos, ir tiesiog patuštino jaunuolis piniginę, atėmiau 60lt (jo paskutines babkes) ir viskas, nu ką ką, vistiek man mašina reikalinga kasdien, nebus laiko kada ją taisytis, o sparną gausiu už 0Lt, su visais dažymais ir t.t.

tad į pliusą litai, o jaunuoliui teks šiek tiek parkapštyti pinigų kol susitvarkys savo Peugeot'ą

tai va tiek
Bet šeip grįžus į meet'ą, nuotaika pakilo, ir viskas buvo gerai

Merginos tikiuosi lipduką užsiklijuos ant Lagunikės, o "Sesutėms" Eglei ir Daivai kurios atvažiavo su Renault Megane irgi labai didelis AČIŪ kad pasirodė ir taipogi praskaidrino nuotaiką
Tiek žinių iš mano pusės, tiksimės, žiūrėsim kaip viskas klostysis toliau

tikrai smagi Klaipėdos lagunininkų liaudis

PEace people

4 Ever