O koordinates pasakysiu šiek tiek vėliau
 bet darbas.....
 bet darbas.....
 mano laguna isvaziuoja i kaima si savaitgali
 mano laguna isvaziuoja i kaima si savaitgali  o seip kas del pasiulymu, yra netoli Vilniaus toks Tapeliu ezeras (link nemencines vaziuojant), tai ne prie pagrindinio pliazo o is kitos puses yra didele grazi pieva medziu apsupty ir ten galima drasiai ir palapines statyt ir namuka ant ratu atsitempt ir lauza kurent
 o seip kas del pasiulymu, yra netoli Vilniaus toks Tapeliu ezeras (link nemencines vaziuojant), tai ne prie pagrindinio pliazo o is kitos puses yra didele grazi pieva medziu apsupty ir ten galima drasiai ir palapines statyt ir namuka ant ratu atsitempt ir lauza kurent  ir vietos tikrai daug ir sunys tilps ir su kamuoliu zidziantys kitiems netrugdys
 ir vietos tikrai daug ir sunys tilps ir su kamuoliu zidziantys kitiems netrugdys  ir vanduo nebe saltas, geguzes 22 jau maudziausi
 ir vanduo nebe saltas, geguzes 22 jau maudziausi  tik va neturiu kaip dalyvaut
 tik va neturiu kaip dalyvaut  neturiu savo masinytes
 neturiu savo masinytes 

O jei rimciau tai kas nors  ir gali tave pasiimti
 O jei rimciau tai kas nors  ir gali tave pasiimti  

tik va dar viena maza beda - as negaliu su nakvyne
 tik va dar viena maza beda - as negaliu su nakvyne 

Gamtos vaikas esu
 Gamtos vaikas esu 
 ir as sudalyvauciau
 ir as sudalyvauciau 

nes irgi gamtos vaikas
 nes irgi gamtos vaikas  , bet mane kazkas turetu paimt, nes be masiniuko esu
, bet mane kazkas turetu paimt, nes be masiniuko esu  Tai kaip suprantu renkames Tapeliu varianta
 Tai kaip suprantu renkames Tapeliu varianta  ? Galima butu rinktis kokia 17.30 - 18h pvz sauletekio Lukoile
 ? Galima butu rinktis kokia 17.30 - 18h pvz sauletekio Lukoile  manau visi zino ta vieta
 manau visi zino ta vieta 

as prie BIG'o gyvenu
 as prie BIG'o gyvenu  tada dalyvauju
 tada dalyvauju  

:D:D
:D:D
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių